Anasayfa Haberler İmar barışına 10 milyon 250 bin başvuru
İmar barışına 10 milyon 250 bin başvuru
Perşembe, 27 Haziran 2019 09:48

Bakan Kurum, "Vatandaşlarımızın bu süreçten faydalanmaları amacıyla pazar gününe kadar Ziraat Bankamız hafta sonuna kadar açık olacak" hatırlatmasını yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugüne kadar imar barışına 10 milyon 250 bin vatandaşın başvurduğunu açıkladı. Bakan Kurum, "Vatandaşlarımızın bu süreçten faydalanmaları amacıyla pazar gününe kadar Ziraat Bankamız hafta sonuna kadar açık olacak" hatırlatmasını yaptı.
TOKİ tarafından Başakşehir-Kayabaşı'nda gerçekleştirilen 4 bin 467 sosyal konut projesi kapsamında, konut alma hakkı kazananlar için Avrasya Gösteri Merkezi'nde düzenlenen kura çekimine katıldı.
Alt yapıdan üst yapıya pek çok alanda planlama yaptıklarını kaydeden Kurum, "Bugün de bu anlayışla 2 bin 338 konutumuzun kurası için bir araya geldik. İmar barışı başvuru süremiz 15 Haziran'da doldu. Ödeme süremiz de 30 Haziran 2019 tarihinde tamamlanıyor. Bu güne kadar imar barışına 10 milyon 250 bin vatandaşımız başvurdu. Vatandaşlarımızın bu süreçten faydalanmaları amacıyla pazar gününe kadar Ziraat Bankamız hafta sonuna kadar açık olacak."

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam