Anasayfa Haberler "Uludağ Ekonomi Zirvesi" 20-21 Mart'ta gerçekleştirilecek
"Uludağ Ekonomi Zirvesi" 20-21 Mart'ta gerçekleştirilecek

Bursa'da bu yıl 9'uncusu düzenlenecek "Uludağ Ekonomi Zirvesi", 20-21 Mart'ta yurt içi ve dışından iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini buluşturacak.

Capital, Ekonomist ve StartUp dergileri tarafından gerçekleştirilecek zirvede, iki gün boyunca 2 bine yakın katılımcı ve 100'ü aşkın konuşmacı, iş dünyasına ve ekonomiye yön verecek global ve yerel konuları ele alacak.
Zirvenin oturumlarında, "Sosyal Yatırım ve İstihdam", "Yeni Enerji Oyunu", "Global Ekonomi", "Futbol ve Ekonomi", "Paylaşım Dalgası", "Suyun Geleceği", "Bankacılık Ajandası", "Yeni Nesil Liderlik", "Akıllı İş Dönüşümü", "Globalde Büyüyenler" ve "StartUp Yatırımları" başlıklarında sunumlar yapılacak.
Ekonomistler Lord Jim O'Neill ve Prof. Steve Hanke, Malala Fonu Üst Yöneticisi (CEO) Farah Mohamed, Nantes Üniversitesi 3D uzmanı Prof. Dr. Benoit Furet ve "AI Republic" kitabının yazarı Dr. Mark Esposito gibi dünyaca ünlü isimler ağırlanacak.
"Değişim Ajandası" başlıklı oturumda, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Prof. Dr. Salim Atay ve Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan konuşmacı olarak yer alacak.
Zirvede, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Uysal da Türkiye'nin yarınıyla ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

 

USİAD Bildiren Dergisi

Reklam

Raporlar

Reklam

Kitaplar

Reklam